Varukorg 2

Flik – Betalning

Köpvillkor

Alla våra priser är inklusive moms; 6 % moms på böcker, andra varor oftast 25 %.

Observera att porto läggs till på fakturan. Portokostnaden utgår enligt vikt och Postens Varubrev alt. Postens Varupaket och följer aktuell tariff. Vikt finns angiven vid varje produkt och går därigenom för kunden att räkna ut själv. Inga andra avgifter än frakten tillkommer.

Betalning sker mot faktura och köparen har 14 dagars betalningstid. Inga andra avgifter. För att kunna handla från oss måste du vara myndig och fri från betalningsåligganden.

Din ångerrätt gäller obruten, oanvänd vara under 14 dagar. Du betalar själv returfrakten. Paket som ej avhämtats från serviceställe och återkommer till oss en månad senare, debiteras med 154: -/paket.

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder de uppgifter du lämnar för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.